Yogini op Censuur!

Met deze blog wilde ik doodeerlijk zijn , over mijn leven, innerlijke gedachten en gevoelens, een paar maanden later – sinds de start van de blog –  heb ik het gevoel dat jullie niet echt mijn meest eerlijke gedachten en worstelingen en live beschrijvingen krijgen, en waarom is dat ?

Hier zijn een paar factoren die mij belemmeren helemaal eerlijk te zijn en vragen om een andere mentale benadering .

Te eerste: De privacy van mijn kinderen en familie. Nu voel ik me een heel open persoon (tenminste dat heb ik geleerd om te zijn, Maar goed, er zijn nog steeds mensen die zeggen dat ik me nauwelijks open stel, maar dan, ‘ hey wie wel?). En heb een exhibitionistische trek – vandaar deze blog! Maar mijn familie heeft een zeer privé karakter. Dus wat ik over hen deel of zou willen delen is niet altijd, bijna nooit, gewaardeerd. Zij waarderen mijn inspanningen en de blog, maar waarderen het niet er een integraal deel vanuit te maken. Dus zal ik manieren zoeken om te schrijven over: het opvoeden van kinderen als een boeddhist, Het oplossen van zaken binnen mijn huwelijk met de kennis die ik tot nu toe heb, Hoe om te gaan met de familie die je innerlijke toestand weerspiegelen te allen tijde en daarover schrijven.Fantasy on censor

Ten tweede: Mijn eigen onzekerheden over wat ik kan delen over mijn eigen leven is mijn geheel eigen censuur ….. Ik deel wel hoe ik me voel, maar ik zou meer willen zeggen over mijn  meest innerlijke demonen, gedachten, wensen en dromen – ik wil ze van tijd tot tijd de spotlight geven en ze hun eigen verhaal laten vertellen. Een ontvouwing van angst, lust, hebzucht, jaloezie, pijn, gehechtheid maar ook genieten, dromen en andere geneugten van de geest. Hun normaliteit en hoe formidabel ze ons manipuleren en bedonderen hoewel ze verschijnen als onze vrienden. Ik schrijf er soms over maar meestal pas achteraf… Het is zelfs mijn Guru zijn klacht aan mij – sinds lang  – dat ik niet open genoeg ben en dat delen en open zijn alleen al me zou me helpen gemakkelijker de ware aard van mijn innerlijke ruimte te ervaren en zien als ik deze innerlijke gedachten zou delen.

images (1)

Ten derde: ‘Mezelf Vergelijken’ is mijn grootste vijand, is dat altijd geweest … maar ik wil het tweede deel van het gezegde niet toevoegen, “en zal dat altijd zijn“. Nee, ik moet leren om mijn eigen ding te doen en me niet te vergelijken met andere moeders, bloggers, ondernemers, vrienden, familie en niet alleen op één punt, maar op alle punten. Bewondering is een groot goed, maar als dat me onzeker doet voelen over wat ik doe wordt het een censuur die ik niet nodig heb. Op cruciale momenten heb ik altijd gedurfde keuzes gemaakt en een innerlijke stem roept mij om onbevreesd te zijn. Maar nadat het feit in stof geschreven is, begin ik me af te vragen of ik de juiste beslissing wel heb genomen. Analyseren is geen slechte zaak , maar wel als het omslaat in angst. Dus ben ik mijn eigen “kind of wonderful” en zal proberen om mezelf niet (teveel) te vergelijken met anderen ……… lol , laten we zeggen dat het een werk in uitvoering is.

Ten vierde: Ik wil geen toevlucht nemen in het schrijven van frustratie blog berichten en dus wacht ik op inspiratie en passie om de juiste vorm te vinden voor mijn blog post omdat ik niet wil tieren over kwesties. Ik neem liever een probleem/nieuws/iets en analyseer het voor mezelf; ‘waarom het me triggert’. Er zijn veel bloggers die tieren namens het onrecht dat henzelf, de underdogs, kansarmen, het stille lijden van de wereld wordt aangedaan en ik bewonder hen erom. Maar ik ben niet zoals hen, Waarom? : Simpelweg gezegd wil ik niet de aanstichter zijn tot slechte of hatelijke gevoelens in mijn blog lezers, vrienden, familie of wie dan ook door het uiten van mijn frustraties. Natuurlijk kan ik niet beheersen wat iemand denkt, maar ik heb geleerd dat als je je frustraties uit, mensen makkelijk mee doen, alsof hun vormloze gevoelens geholpen worden zich te vormen in gedachten maar dan niet op een goede manier… liever wil ik anderen helpen probleemoplossingsgericht te denken of om de dingen te zien in een ander licht en dus ruimte creëren zodat jij je anders kunt voelen en anders kunt zijn, inderdaad om dingen te kunnen veranderen. En zelfs als ik mijn frustraties uit – en soms zal ik dat best wel willen  – zal ik erover schrijven om je te laten weten welke oplossing ik vond en waarom. Ik zal je laten zien welk, soms vreemd, perspectief ik heb.  Ik ben een type dat verschillende opvattingen en ideeën heeft met een doel voor ogen, ik geloof in een cirkelvormige bestaan ​​van mijn wezen, zodat het gezegde ” wat goes around comes around” de bewaker wordt van wat ik denk en zeg en doe.. Ik wil waakzaam zijn over wat ik schrijf en denk om de grens tussen nuttig/heilzaam naar schadelijk niet te overschrijden .

Maar mijn conclusie; Ik zal proberen om meer eerlijk te zijn en laat beetje bij beetje meer van mij zien. Dus verwacht veel “te veel info” op een goede manier .

Hebben een geweldige zaterdag – The Unusual Yogini

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.