Yogini Spreker gevraagd!

Zeepkist spreker!
Toen ik vorige week door Wondervol eigenaar Hermina & Chilax eigenaar Judith werd bedacht & gevraagd te spreken op de Curvy High Tea” voor gelijkgestemden – HEAS, Nooit meer op DieetDiversiteit van verschillende mensen in de Media, netwerken etc –  wist ik gelijk 1. “dat” ga ik doen, 2.wat ik ging zeggen. Ik ben boeddhist en dan investeer je op de lange en korte termijn in jezelf dus ik vond mezelf de perfecte kandidaat.

Vragen & nog meer vragen
Naar gelang de dagen verstreken begon mijn beeld echter te veranderen. Ik was nog steeds de perfect kandidaat, maar waarom eigenlijk??!! Ik stelde mezelf de vragen…Investeer jij daadwerkelijk in jezelf en dat investeren in jezelf wat is dat dan.

Mogelijkheden
“investeren in jezelf” daar valt zoveel over te zeggen;…je kunt bijvoorbeeld, in jezelf investeren op de volgende gebieden: materieel, spiritueel, fysiek, via kennis en op financieel gebied en nog veel meer en natuurlijk ook combinaties van al het voornoemde.

De keerzijde van vragen??
Ik doe veel dingen die niet goed voor me zijn.. zoals, dagelijks, niet genoeg water drinken, op tijd achter de computer weg gaan of op tijd het huis uit om anderen en de wereld te ontmoeten voor mijn ziel en bijvoorbeeld mijn bedrijf. Dus de vraag nu aan mezelf; “investeer ik wel genoeg in mezelf?”. Nu zal eenieder die deze vraag gesteld wordt wel uitkomen bij dingen die ze wel doen en die ze niet doen. Sterker nog, de vraag of je in jezelf investeert zal voor menig ertoe lijden eerst de lange lijst van dingen te zien waarvan je weet dat het een goede investering zou zijn in jezelf maar waarvan je weet dat je ze niet doet.

Toch perfecte kandidaat?
Maar waarom ben ik dan toch “de perfect kandidaat”? Ja want ik ben nog steeds “de perfecte kandidaat”  …, en ik ben gevraagd dus ook iemand anders ziet dat in mij, logisch toch!!?? 😉

Waarom ik de perfecte kandidaat ben!

That’s me and who I strive to be!

Nieuwsgierigheid gewekt? 
Dus wil je weten waarom ik toch de perfecte kandidaat ben en hoe of hoeveel ik in mezelf investeer. Wil je weten of ik jullie iets kan meegeven op jullie eigen tocht naar zelf realisatie kom dan naar de “Curvy High Tea”. Ook voor lekker thee drinken, gebakjes eten en elegant netwerken op 20 Juli van 14:00 – 17:00  stadsvilla Sonsbeek te Arnhem.

Liefs van “the Unusual Yogini en High tea fan! <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.