Yogini op de gevoelige plaat

Geen klassieke schoonheid
Nu vind ik mezelf geen schoonheid perse. Het idee dat ik van mezelf heb is niet altijd heel vriendelijk vooral als het gaat over schoonheid. En al ben ik een “sucker” voor elegantie en gratie, gecombineerd met klassieke trekken, ik kan niet echt zeggen dat ik er ook zo uit zie. Ik weet niet wat je mijn type schoonheid of uiterlijk kunt noemen, maar als je wilt kun je me de eer doen en proberen te beschrijven wat je ziet .

Imago check
Hoe dan ook – Mijn eigen bedrijf vraagt ​​van mij dat ik kijk naar schoonheid en mode en ook van tijd tot tijd naar mezelf kijk. Hoe presenteer ik mijzelf zowel wat betreft  mijn “merk ” evenals op een persoonlijke manier: vertegenwoordiger van het merk, Rinchen Tsomo of in feite gewoon “Ik”.

Omdat mijn laatste profiel foto’s genomen zijn in 2012, toen ik begon met mijn bedrijf en toen ik nog niet echt een idee had over het presenteren van mezelf en mijn merk, maar ik heb er toch een aantal laten maken die er professioneler uitzien dan degene die ik van mezelf kon maken. Ze zijn mooi maar niet (meer), geheel, ik en nieuwe foto’s waren op z’n plaats.

Marianne, een ontmoeting!
Vorig jaar heb ik Marianne ontmoet (Blogger van plus size fashion @Mollymimi, Plus size model, super genie en bijzonder aardig persoon) en haar vriend Arno (Fotograaf en Fotografie designer @Anieuwhof.nl met een scherp oog voor schoonheid, met respect en liefde voor vrouwelijkheid in zijn totaliteit). Twee mensen die ik graag mag en vertrouw en toen ik een aantal keren met Marianne sprak over mijn bedrijf  stak ze me een hart onder de riem, met het ​​idee dat ik nodig wat werk te doen had on mijn klanten te laten weten wie ik was, om mijn uiterlijke en innerlijke glimlach te laten spreken voor mij. Het idee van nieuwe profiel foto’s was geboren .

Een GLIMLACH is voor eeuwig
Wat Marianne zei resoneerde met wat ik van mezelf weet sinds ik een klein kind was: dat ik een aanstekelijke glimlach heb, met een lach en een energie die moeilijk te weerstaan is​​, zelfs voor de chagrijnigste oude mannetjes. Eerlijk gezegd, is dat iets van mezelf waarvan ik hou. Wetende dat die glimlach energie en een goed gevoel creëert en wanneer mensen echt kijken weten ze dat het echt is. Maar nogmaals ik glimlach niet altijd en ben niet altijd blij of rustig … Vraag een familielid en ze zullen je vertellen dat ik een felle persoon ben met hoge normen die soms het leven moeilijk maakt voor zichzelf en anderen om haar heen, hahahaha wat een openbaring!

Fantastic Four
Ik vroeg Marly Kleeven (@GLAM & High five een zeer dierbare vriendin van mij) om ons team te versterken en mijn uiterlijk te verfraaien (zij deed de make – up), Marianne deed de styling en natuurlijk nam Arno de foto’s. Dus toen was ons team compleet en deze profiel photoshoot een eerste stap op weg mijn merk, in feite ikzelf,  aan jullie voor te stellen.

Toch nerveus
Omdat ik me door dit team comfortabel voelde, bleef alleen het ongemak dat ik van binnen voelde, zeg maar geen andere afleidingen om me onzeker over te voelen. Ik ben geen model en zal dat ook nooit worden, maar ik was heel nerveus om te zien of ik mijn karakter kon laten doorschijnen en niet te grappig, vreemd, lelijk, enz over zou komen. Later mag je je oordeel daarover vellen!

Yogi & Yoginis Backstage
Marianne , Marly en Arno hebben zulk goed werk geleverd met mij op m’n gemak te stellen,  minder nerveus te laten zijn en om je daarvan een idee te geven – Marianne & Arno zongen een constante stroom van Disney liedjes wisselend van film karakters en films en maakte me zo heel hard aan het lachen … Marly is een goede constante herinnering aan een waarheid over mij, die ik soms mis, en ik geloof haar als ze zegt; ” Je ziet er slecht uit ” dan weet ik ik zie er slecht uit ,en als ze zegt; ” Je ziet er geweldig uit ” kan ik erop vertrouwen dat ze gelijk heeft. Er is zo veel meer te zeggen over die leuke middag in Maassluis, maar dat doe ik niet, tenminste niet vandaag …

Innerlijke schoonheid de “echte winnaar”
In termen van de innerlijke schoonheid, de energie en warmte de foto’s af te laten spatten, het innerlijk won de strijd van het onzekere ego en de resultaten zijn fenomenaal, maar dat is slechts mijn mening! In een paar dagen kunt je zelf oordelen over het resultaat, maar de backstage foto’s geven je idee van al het plezier dat we hadden.

Veel Liefs – Radia, The Unusual yogini

Laat je innerlijke schoonheid door schijnen- zie het zelf, erken wat anderen van je zeggen en zien, ga op pad en verover de wereld!

Wat helpt jou om te geloven in jezelf, je schoonheid, je mogelijkheden, je hogere zelf?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.